I april 2018 är det den här brudens tur, men det är fortfarande väldigt oklart ”vilken brudtyp jag är”, som valfritt magasin skulle kallat det i rubriken över quizzet. Det är ofta stort och i början eller mitten på tidningen så att ingen ska missa hur viktigt det är att ta reda på. Man kan ju omöjligt veta själv utan behöver den här guidningen så att man kan komma vidare. Är jag bridezilla? Planeringsfreaket? Hippien? Borde jag gifta mig i en lada, på ett slott eller på en strand i Maldiverna?

Enligt quizzen (jag har givetvis tagit mer än ett, i smyg) är jag laidback gällande planering och jag borde gifta mig i en DIY-dekorerad lada på sensommaren men samtidigt ha fest på restaurang efteråt. Det är lite kluvet det där.

Den här list-älskaren är inte riktigt överens med laidback-resultatet, men man kan ju låtsas som att det är ett attribut man kan tillskriva sig själv emellanåt. Tillskriva. Skriva. På en lista.

Share: